שילוב בין תרופות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/05/2005 | 20:16 | מאת: איל

אני בן 48. הזנחתי את בריאותי הפיזית, הנפשית והמינית.ועכשיו בשפל בו אני נמצא החלטתי לקחת את עצמי בידיים . כעת עלי לקחת תרופות להורדת לחץ דם ורמת הכולסטרול. בנוסף לקסנסקס שאני נוטל דרך קבע ככל הנראה יוסיפו לי אפקסור או צפירסל . השאלה היא באם ניתן ליטול כל תרופות אלה עם ויאגרה או התרופה החלופית להגברת האון הגברי (שכחתי את השם). האם מכלול התרופות יכול לפעול באופן שכל בתרופות תעבודנה באופן יעיל. האם תוכל לשתף אותי בידע והנסיון שלך בנדון. בעיקר באם תרופות כגון ויאגרה יעילותן אינה נפגמת על לקיחת תרופות נוגדות דיכאון וחרדה מקבוצת ssri מאוד מודה לך

29/05/2005 | 06:26 | מאת: ד"ר רן לין

כמובן שנפגעת אבל זוהי גם הסיבה שאתה לקוח את התרופה ואתה צריך לראות אם זה מספיק ובאיזה מינון כמובן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים