דם בזרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/05/2005 | 02:03 | מאת: שאדי

שלום רב אני בחור בן 25 רווק , יש לי בעיה מזה שבוע , יש לי דם בזרע , כאלי הזרע יוצא עם דם , אין לי בעיות זקפה או משהוא, גם אני לא מרגיש כאבים באזור הפין מה זה יכול להיות ???

10/05/2005 | 06:39 | מאת: ד"ר רן לין

המטספרמיה - זה דבר שעובר - אין לי ספק שגם לך זה יעבור תוך מספר ימים - ואולי יופיע לך ביום מן הימים מחדש בגילך - אפילו אל הייתי מבצע כל בדיקות - אלא פשוט ממתין מספר ימים לקיום היחסים - אחר כך יהיה לך מן זרע חום עם קרישים של דם ישן - וזהו

10/05/2005 | 09:23 | מאת: הומאופת קלאסי, RCH

אני מציע לך לפנות להומאופת קלאסי לטיפול כללי (מעין טיפול עשרת אלפים) שכולל את התופעה הזו. ללמוד מעט מהי הומאופתיה קלאסית באתר האגודה להומאופתיה קלאסית www.homeopathy-israel.co.il ולמצוא הומאופת מורשה באיזורך אפשר גם באתר הזה. יש שם גם פורום שתוכל לפנות אליו בבעיותיך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים