ויאגרה -מרשם רופא ממי?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/04/2005 | 18:05 | מאת: משה

מאיזה רופא ניתן לקבל מרשם? האם זה חייב להיות רופא המשפחה? פדיחה. אולי רופא קופת חולים?? האם ניתן לקבל ללא מרשם?

25/04/2005 | 08:45 | מאת: ד"ר רן לין

רופא משפחה או אורולוג ללא מרשם כמובן אי אפשר ואני מוחה - אני לא פדיחה בכלל - אני נחמד

03/05/2005 | 10:08 | מאת: ג'ינגה

לידיעתך קיימים שני אתרים המוכרים ויאגרה סיאליס וכיוצא באלה בסודיות מירבית ובתשלום בגובינא עם קבלת הכדורים בסניף הדואר : www.medi-life.net www.man-club.org בדוק ומומלץ בתנאי שאינך לוקח כדורים המכילים ניטרטים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים