תרופות - תפקוד

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/04/2005 | 17:54 | מאת: י.ג.

שלום! בן זוגי מזה 30 שנה היום בן 55 סובל מלחץ דם גבוה וכן מאולקוס הוא לוקח תרופות כמו: לנטון 1 ביום של 30 מ"ג קפטופריל 12.5 נורמיטן 25 מג - פעם ביום הוא בעודף משקל של 25-30 ק"ג (תמיד עייף) כשהתחילו הבעיות נדמה היה שהוא במתח או בחרדה בעבודה וכל דבר קטן הקפיץ אותו והאשמנו את המתח. (הוא לא גמר) אולם מזה כ- שנתיים ממש הפסקנו לקיים יחסים ורציתי לשאול האם יש קשר לתרופות ואם יש מה ניתן לעשות אם אין קשר לתרופות מה עלינו לעשות אני בת 53 לא אגיד שבא לי שלוש פעמים בשבוע כמו שהיינו צעירים אבל לפחות פעם בשבוע אני מעונינת אולם אין הענות מצידו עלי לציין שאין לו סטוצים מהצד (שאלתי אותו) והוא מאוד אוהב חומר פורנוגרפי אבל לא גומר. האם אפשר אחרי שנתים של אי קיום יחסים להתחיל מחדש או שהענין מצריך טיפול אודה לך על תשובתך

21/04/2005 | 09:05 | מאת: ד"ר רן לין

ראשית בטוח שאפשר להתחיל - ורצוי - לבצע את זה במקום נינוח כלומר - חופשה או חוץ לארץ - שאין לחץ חדשות או כל דבר מפריע אחר שנית - אין ספק שהתרופות מפריעות - ומאוד יכול להיות שכדאי להיעזר בתרופות היוצרות זקפה - אבל כמובן יש לזכור שמפריעות בשפיכה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים