חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/04/2005 | 20:43 | מאת: אומלל

שלום רב. אני בן 32, כבר תקופה ארוכה (מעל שנה) שאינני יכול לקיים יחסי מין. כנראה שמדובר בחרדת ביצוע ובטחון עצמי רעוע ,היות ובסיטואציות אחרות יש לי זקפה - אוננות למשל. בכל מקרה אני אמור לבצע בדיקת על מנת לשלול בעיה פיזית. גם כשיכולתי לקיים יחסי מין סדירים, תמיד היתה בעייה של שפיכה מהירה עקב עודף ריגוש. רופא המשפחה המליץ לי על שימוש בויאגרה על מנת לשפר את הביטחון שלי "ולחזור לתלם", כלומר שימוש זמני. יש לי מספר שאלות הן לגבי ויאגרה והן לגבי סיאליס. 1. האם תרופות אלו מבטיחות זיקפה במאה אחוז ? 2. האם שימוש בהן יפתור גם את בעיית השפיכה המוקדמת, אם כן, כיצד ? 3. כיצד נקבע המינון הנכון במ"ג ? 4. על מנת ליצור מצב ספונטני , ככל האפשר, מהו הכדור שניתן לקחת ומשפיע הכי מהר (אינני מעוניין שהפרטנרית שלי תדע על הכדור). 5. האם אנשים ללא כל בעיה , המשתמשים באחד מהכדורים , מדווחים על ביצועים טובים יותר/הנאה רבה יותר ? 6. האם ניתן לקחת את הכדורים לאחר עישון גראס או שתייה חריפה ? 7. מהן תופעות הלוואי הידועות לכדורים אלו והאם ניתן להתמכר לשימוש בהם ? 8. כיצד ניתן להבטיח שליטה על הזיקפה לאחר לקיחת כדור ? האם יכול להיות מצב שאני אלך ברחוב והוא פשוט יתחיל להשתולל לי במכנסיים ? 9. האם יש מקומות בהם ניתן לקנות את הכדורים במחיר שפוי ? תודה .

17/04/2005 | 13:43 | מאת: ד"ר רן לין

לא הגזמת? אתה באמת מצפה שאני אשב ואענה על כל השאלות האלה? תבוא לאורולוג שלך - תשאל את כל השאלות - אם יהיה שאלת אבהרה - אשמח

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים