בעיות בתפקוד המיני-לחץ???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/04/2005 | 17:01 | מאת: דנה

יש לי חבר בן 20 מזה 5 חודשים,בהתחלה הייתה לו ממש בעיה להעמיד את איבר מינו. עם הזמן הוא הצליח להעמיד את איברו אך במהלך החדירה עצמה האיבר היה מתכווץ. כיום הוא מעמיד אותו בקלות אך הוא עדיין נופל-אבל לעיתים רחוקות יותר... אני יודעת שהמקרא קרה לו גם בעבר. השאלה היא אם זה מלחץ-כי המקרים הולכים ונהיים פחותים יותר או האם יש לו בעיה בתפקוד ועליו להיוועץ ברופא.

07/04/2005 | 08:26 | מאת: ד"ר רן לין

לא ממש כל מה שאת מתארת זה חרדת ביצוע שהולכת ופוחתת - כל הכבוד לך - וגם לו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים