פרוסטטה וזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/04/2005 | 13:25 | מאת: יואב

אבי בן 68, לפני יותר משלוש שנים ניתוח פרוסטטה, לפני שנה וחצי צינתור. מאז ניתוח הפרוסטטה לא מגיע לזיקפה. מה ניתן לעשות? עם מי ניתן לדבר? האם יש חומר קריאה שניתן לספק לו שכן קשה לשוחח עימו על הנושא וכך גם פתרון הבעיה הופך קשה יותר. תודה

03/04/2005 | 07:49 | מאת: ד"ר רן לין

בחלק ממקרי הניתוחים ישנה פגיעה וסיבוך של הפרעה בתפקוד המיני שגורנמת לאינאונות המנתח היה אמור לאמר לך את האפשרות הזו והיית אמור להיות מודע לה. בכל מקרה יש כמובן אמצעי עזר וטיפולים לשיפור איכות החיים - וכדאי שתנצל אותם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים