חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

15/03/2005 | 22:34 | מאת: גיא

אני בן 24 וסובל מחרדת ביצוע. כשאני מאונן אני מצליח להגיע לזקפה ללא בעיות, כמו כן זקפה בבוקר באופן נורמלי. מצבי הבריאותי מצויין. כשאני נמצא עם בנות מחוץ למיטה אני רגוע ואין בעיה עם הזקפה, עקרונית אין בעיה עם הזקפה גם סתם בליטופים ומין אוראלי, עד לשלב בו אני יודע שצריך להגיע למיטה לתאכלס וחושב על כך ללא הרף, נכנס למתח, דפיקות הלב מואצות ומדכאות לי את הזקפה. הדבר גורם לי לתסכול אדיר ולניתוק קשר עם בנות רק בגלל אותו רגע אומלל שבו אצטרך להגיע למיטה. ברור לי כי סערת המחשבות על עצם האקט גורמת לי למפח נפש זה. לעיתים אני מצליח "להשתחרר" מהמחשבות האלה, אך רק בגלל אותו סיכוי קטן שהן יחזרו בעת הצורך לקיים יחסי מין ויגרמו למבוכה אני נמנע. מבקש לדעת האם יש מענה תרופתי (אני מעדיף טיפול תרופתי על פני התנהגותי מפאת חוסר זמן וכסף) שיכול לעזור לי לשים סוף למעגל האימה הזה. אני יודע ש"הכל בראש", לצערי. למי עלי לפנות? במידה ולרופא האם ניתן לפנות באמצעות קופת החולים?

15/03/2005 | 23:24 | מאת: גיא

בהנחה ש"טווח החרדה" הוא קצר יחסית ויש מענה תרופתי האם ניתן לנסות כדורים בשלב הראשון רק כדי לתת boost ולאחר מכן לנסות לבנות על הבטחון עצמי? אני משוכנע שעם הזמן אצליח לפורר את המתח. אני מעדיף שלא לפנות לטיפול התנהגותי מכיוון שאיני מעוניין לשתף את חברתי ואני לא רוצה לתרגל עם פרטנרית, לכן מעדיף טיפול תרופתי.

24/03/2005 | 08:42 | מאת: ד"ר רן לין

יש כמובן טיפול תרופתי והוא ניתן באמצעות שתי תרופות אחת מהן היא הסרוקסט - שתנמע את השפיכה המוקדמת. ניתן לקבל את הטיפול בקופת החולים

28/03/2005 | 17:47 | מאת: chill

אני סןבל מאותה בעייה. אין בעיה של שפיכה מוקדמת, יש בעיית זקפה לפני חדירה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים