חוסר הרגשה בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/01/2005 | 21:39 | מאת: בן24

שלום, אני בן 24 ומאונן די הרבה (כפעמיים ביום), כמו כן אני מבצע סקס אנאלי בתדירות גבוהה עם פרטנרים מתחלפים. אני בד"כ מאונן כאשר התחתונים על הגוף ואני משפשף דרכם, דבר הגורם לחיכוך רב של העור. לאחרונה (כחודש בערך), נראה לי שהתחילה לי חוסר תחושה בפין ובאשכים. האם מוכר דבר כזה? מה אפשר לעשות?

26/01/2005 | 03:45 | מאת: ד"ר רן לין

relax i dont think you have a problem - at all just rest for 2-3 days - for a horny guy like yourself - i am sure it would be enough to become crazy again

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים