זקפה וכדורים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/01/2005 | 05:13 | מאת: מתוסכל

אני בן 19,נראה טוב ועם בטחון עצמי די גבוה ועברתי כבר כמה וכמה חוויות מיניות עם בנות אבל לא חדירה. כבר קרה לי עם 3 בנות(כולל חברה שהיתה לי כמעט שנה) שהתחרמנו כולל משחק מקדים והוא עמד די טוב עד הקטע של החדירה בו הוא נפל כמעט לחלוטין (במיוחד לפני חבישת קונדום). קרוב לוודאי שזוהי חרדת ביצוע אבל ממש נמאס לי לפדח את עצמי בייחוד עכשיו שאין לי חברה קבועה אבל יש הרבה מצבים של סטוצים. שאלתי היא האם כדאי לקחת חצי ויאגרה רק כדי לתת "פוש" לבטחון ולהתחיל לתפקד כמו שצריך גם בלי הכדור? תודה רבה מראש

14/01/2005 | 09:42 | מאת: ד"ר רן לין

לא חושב נראה לי שאתה מנסה קונדוםמים קטנים מידי לגודל האבר שלך וזה מה שיוצר את הבעייה

15/01/2005 | 06:04 | מאת: מתוסכל

לא יכול להיות כי האיבר לא עומד עוד הרבה לפני חבישת הקונדום אני ממש חושב שכדאי לנסות את הכדור כמו שתארתי בהודעה הראשית זה כדאי? יש סיכון בדבר?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים