זקפה חלשהה.. -מיואשש ..

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/01/2005 | 19:00 | מאת: מיואשש

אז ככה כמעט תמיד שאני מקבל זיקפה היא נגמרת ממש מהר חוץ מכמה מקרים בבוקר או בלילה.. וגם שאני מתחרמן עם חברה שלי שאני מפסיק לשניה ללכת לעשות משו תוך חצי דקה בערך כבר אין זיקפה.. מה זה אומר ? אימפוטנט?! ואני ממש מבואס בגלל זה מה אני יצתרך ויאגרה?! זה כזה בושה לקנות את זה אני סה"כ בן 17 בבבקשה תעזרו לי..=\

02/01/2005 | 12:10 | מאת: ד"ר רן לין

בטוח שלא אימ]וטנט - אתה מתאר זקפות טובות בלילה ובעירנות לכן - זה כנראה התרגשות קלאסית - לך תבצע בדיקת זקפה בזמן שינה כדי שנראה באמת כמה זמן לוקחת זקפת חלום.

02/01/2005 | 12:24 | מאת: מיואשש

אבל איך אני יכול לדעת עם יש זקפה בלילה.. מזתומרת בדיקת זיקפפה.. וגם יש עוד בעיה..לא כל בוקר אני מקבל זיקפת בוקר .. מה זה אומר יואוו אני מזה מיואשש

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים