חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/12/2004 | 13:59 | מאת: שי

שלום רב! אני בן 27 וסובל מחרדת ביצוע שמשפיעה על כל מהלך חיי, ומתבטאת בעיקר בהימנעות מכל קשר זוגי. שאלותי הן: 1. לאיזה רופא עלי לפנות (דרך קופות החולים) על מנת לקבל טיפול תרופתי לבעייה? (האם לאורולוג, לרופא מין, לפסיכולוג)? 2. האם יש צורך ביעוץ פסיכולוגי בנוסף לטיפול תרופתי? 3. איזה תרופות מומלצות לטיפול בתופעה? האם יש תחליפים "חברתיים" יותר לויאגרה (לדוגמא, תרופות שניתן לקחת גם בעת שתיית אלכוהול)? 4. האם יש צורך במרשם לקבלת התרופות? (ואם כן, שוב, לאיזה רופא עלי לפנות)? תודה רבה, שי

02/01/2005 | 12:24 | מאת: ד"ר רן לין

לאורולוג בתחילה - שימליץ לך על שתי התרופות - סרוקסט ובמקום ויאגרה - לויטרה למשל. את הלויטרה אתה צריך רק בתחילת הטיפול - וגם בכמויות קטנות - רבע כדורי של 20 מג. לאחר מכן - להפסיק בהדרגה כמו גם את הסרוקסט

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים