בעייה בנושא הזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/12/2004 | 17:02 | מאת: אנונימי

שלום לד"ר ולכולם בפורום... יש לי בעייה בזיקפה ומה שמטריד אותי עוד יותר זה שאני בן 21 וזה קורה לי. היו לי חברות בעבר והייתי מקיים יחסי מין תדירים ולאורך זמן בלי שום בעייה.. עברה תקופה של חצי שנה בן חברה לחברה..ועכשיו עם החברה החדשה אני נתקל בבעייה..למרות שזה מספר פעמים בתור התחלה ניסינו ולא הולך כל כך טוב..אני נזכר שגם עם חברות שלי לשעבר היו לי בעיות דומות..מה שאומר שלמרות הגיל 21 זה התחיל הרבה יותר מוקדם. אני מגיע לזקפה קשיחה בקלות ואין לי בעייה בהחזקתה למשך זמן..אבל כשמגיעים ליחסי מין..בדך כלל אני חווה אורגזמה תוך 4-10 בתור פעם ראשונה..זאת שאני לא צריך להשתמש בקונדום(חברה לוקחת גלולות).בפעם השנייה שנערכת לאחר 15-30 דקות מהפעם הראשונה או אפילו לפעמים בפעם הראשונה זה קורה: שתוך כדי חדירה או תוך כדי משחק מקדים אפילו..הזקפה יורדת תוך שנייה ..איך אומרים לא אמרת ג'ק רובינזון וזהו נעלמה..נעלמה לגמרי..אני מנסה להחיות אותה וחברה מנסה וזהו אי אפשר..ממשיכים במשחק מקדים והופה..שוב היא נעשית קשיחה..לא עוברות 2 דקות ושוב יורדת..בכלל יש גם לפעמים מצב שתוך כדי קיום יחסי מין..תוך כדי חדירה זה קורה גם..אני לא מבין כי כשאני בלי קונדום ההנאה היא אופטימלית ואני נהנה מכל רגע..ואיך זה כשאתה נהנה והגוף מבין את זה הוא מוריד את הזקפה..ואין לי שום בעייה נפשית..כי אני אוהב את חברה שלי מאוד והגוף שלה מדליק אותי בקלות..וכל נגיעה שלה מעבירה בי רעד..מספיקה נגיעה שלה כדי לעורר אותי.ואז כשמגיע האקט המיני..הכל נהרס בתוך שנייה..זה אפילו לא תהליך..פשוט שנייה.ואין לי פחד מסקס או פחד מגמירה או פחד מאין אונות זה פשוט קורה. ואז שנינו נשכבים והיא אומרת לי מקסימום כך ויאגרה..אבל לעזעזל למה? אני לא מתבייש אבל זה לא לגיל הזה..בטח יש דרכים אחרות בנתיים..לא? אני בן אדם מאוד מיני..אבל בזמן האחרון אני חווה תוצאות שליליות מה שנותן לי להיות סקפטי לגבי הזקפות שלי..אני יודע מי אני ומה אני וכשאני מגיע לסקס..אני לא אומר לעצמי טוב בטח יקרה לי שוב אותו קטע..לא להפך אני בא מוכן ואני אומר לעצמי הכל יהיה בסדר כי אתה "תותח" בקטע הזה אז קדימה תראה מה אתה יודע... חבל שבאמצע זה נפסק. מחכה לתשובה אנונימי

24/12/2004 | 12:18 | מאת: ד"ר רן לין

אבל אני מבין שאתה לא "תותח" רק כשאתה עם קונדום נכון? אני מבין נכון?

26/12/2004 | 16:45 | מאת: אנוניצי

היי הן לגבי קונדום ובלי קונדום..ובדקתי..התוצאה דומה.חוסר זיקפה בעת קיום משגל. אני מקיים אורח חיים תקין..עושה כושר והכל..לא מעשן..לא שותה ..ישן טוב..חיים טובים..לא מוטרד מכלום..חוץ מזה עכשיו וגם את זה אני מצליח להדחיק.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים