חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/12/2004 | 10:06 | מאת: חסוי ובדוי

טוב אז ככה אני בן 22 פעיל מינית מגיל 15 נראה טוב ומרגיש טוב עם עצמי הכל מתפקד 100% עומד לי כמו שצריך ואני גומר והכל בסדר שם אבל יש לי בעייה אני יכול להיתחרמן עם בחורה והיא תביא לי ביד או תרד לי והכל יעמוד אבל ברגע שאני בא לשכב איתה פשוט מפסיק לעמוד ואני לא מדבר על בחורה צפציפית אני מדבר על כל אחת גם עם בחורה שאני אוהב והיתי איתה הרבא זמן ונמשכתי אליה מאוד זה לא דבר קבוע זה יכול לקרות ויכול לא לקרות אבל במיוחד בפעם הראשונה זה קורה ואני פשוט מפחד להיכנס עם מישהי למיטה ושזה יקרה לי אני יודע שזה נובע מלחץ או משהו בסגנון אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה

09/12/2004 | 10:40 | מאת: ד"ר רן לין

הגדרת את זה בדיוק - חרדת ביצוע את הבעייה הזו בדרך כלל צריכים לפתור עם שני בני הזוג - בייחוד אם אתה קבוע עם אותה בת - הדרך היא לשבת איתה - ולקחת את סוף השובע שלכם - להיות רק אתם - רגועים לחלוטין בלי הטרדות מבחוץ

09/12/2004 | 18:43 | מאת: חסוי ובדוי

הבעיה זה שאני צעיר ואני רוצה לפעמים גם קצת "להנות" ולהישתולל והפחד הזה שאני לא יכול להיכנס למיטה עם מישהי שאני ממש רוצה או שממש נידלקתי עליה בלי שאני יהיה בן זוג קבוע שלה תחשוב על זה שתמיד יש פעם ראשונה עם כל אחת וגם אם זה בדרך לקשר ארוך אני לא יכול לפשל על הפעם הראשונה כי זה יהרוס הכל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים