כאבים בחדירה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/12/2004 | 02:02 | מאת: שירה

אני בת 25, פעילה מינית מזה 5 שנים. עם הבחורים הראשונים איתם קיימתי יחסי מין סבלתי כאבים חזקים בזמן החדירה, למרות שרופא הנשים לא איבחן בעייה באף תקופה. הכאבים הם גם צריבה ולפעמים גם כאב בשלפוחית שמלווה בתחושה של צורך להשתין, שנעלם בסיום המשגל (בעבר היו לי דלקות בדרכי השתן אך גם אורולוג קבע שאין כל בעיה). לפני 3 שנים השתפר המצב מעצמו, אך הבעיה חזרה במפתיע ללא כל סיבה הנראית לעין. מאז המצב אינו קבוע, אפילו כשקיימתי יחסים עם חברי לשעבר במשך שנה ללא כאבים הם לפתע חזרו ובשנה שאחריה סבלתי כאבים חזקים עם אותו החבר. באותה תקופה גם סבלתי מצריבה חזקה בנרתיק במגע עם נוזל הזרע. אני רוצה לציין שאין לי בעייה של אי רטיבות או חוסר רצון, למרות שעוד לא ממש הצלחתי להנות מחדירה, גם אם היתה ללא כאבים. כרגע אני ללא מערכת יחסים אך חוששת מאוד להכנס לכזו מהסיבות הנ"ל. בהנחה שהבעייה נפשית בררתי אופציית טיפול אצל פסיכולוג, אך מאחר והבעייה אינה קבועה ורצופה אין טיפול ממוקד. אבקש עצה או הנחיה שלא כוללת טיפול במרפאה לתפקוד מיני כדוגמת סרוגייט. תודה רבה שירה

09/12/2004 | 11:53 | מאת: ד"ר רן לין

שאלה מקדימה מה אומרת הבדיקה הגניקולוגית האחרונה כולל משטחים לתרביות לחייקים ופטריות?

09/12/2004 | 19:14 | מאת: שירה

הבדיקה האחרונה לא הראתה כל בעיה, אם כי היו בעבר מקרים של פטריות בנרתיק (שלפי הגינקולוג לא היו מדבקות ואפילו מחייבות תמיד טיפול)

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים