"שק" נוזלי" מתחת לאשך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/11/2004 | 17:22 | מאת: אבשה

שלום ד"ר לין, שמתי לב שלאחרונה יש לי מעין "כיס נוזלי" מתחת לאשך ימין. אני לא מרגיש שום כאב או הפרעה בזקפה. האם זה דורש ברור מידי, כי התורים לאורולוגים הם 3 שבועות ומעלה? חשוב לי לציין שני פרטים: 1. אחרי מקלחת הוא בולט יותר 2. כשאני חופן את האשך אינני מרגיש שום בליטה גושית מתחתיו לכן זה נראה לי נוזל. אשמח אם תוכל לכוון אותי. אבשי

02/12/2004 | 10:41 | מאת: ד"ר רן לין

אני נוטה להסכים אתך ונראכה שאכן מדובר בנוזל בשק האשכים - שהוא לא מהווה כל הפרעה אלא אם ישנה הפ]רעה קוסמטית. אפשר לוודא את זה בעזרת אולטרסאונד אשכים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים