פין עקום או שבור?!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/11/2004 | 10:32 | מאת: דנית

דר' לין שלום! אני יוצאת עם בן זוגי מזה כמה חודשים ומהרגע הראשון ראיתי שהפין שלו במקום שיעמוד כפי מעלה הוא כלפי מטה אני לא מזהה אם זה עקום כלפי מטה או שבור כלפי מטה! קשה לי מאוד היות ובכל התנוחות הוא לא מצליח להחדיר כמו שהייתי רוצה שיחדור וכנראה שבגלל שהפין שלו מוטה כלפי מטה גם בהחדרה זה בעייתי ואני לפעמים רואה שאפילו לו זה כואב.קשה לי מאוד לדבר איתו על הנושא מאחר ואני חוששת שהוא יפגע.יש לי כמה שאלות:מה התופעה הזו ואיך ניתן לטפל בה? על ניתוח הוא לא ירצה לשמוע כי הוא אדם שלא מוכן ללכת לרופאים ונושא זה יביך אותו מאוד.שנית איך אני יכולה לדבר איתו על זה הוא נורא יתבייש מזה ! מצפה לתשובה מהירה! האם תיתכן פה גם בעיית פוריות? אודה על תשובתך המהירה תודה!

28/11/2004 | 07:02 | מאת: ד"ר רן לין

אין לזה קשר עם בעיית פוריות כלל - ואם כבר אז במקרה ויש כאבים או הפרעה בחדירה יש צורך בתיקון ניתוחי - והניתוח הוא ממש פשוט

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים