free androgen index

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/11/2004 | 15:02 | מאת: tony

שלום, אני רופא כללי , בא אליי בחור צעיר בן 25 עם תלונות של בעיות מתמשכות של זיקפה ואולי גם חשק, ניסה מספר בנות זוג, טופל בויאגרה ללא שום הטבה גם במינונים גבוהים, אין רושם שיש בעיות חרדת ביצוע. במעבדה הכל תקין כולל TSH , בי 12, טסטוסטרון כללי- 18 (8.7-33) , ( SHBG - 15.7 ( 11-85 , free androgen index- 114.7 (28-80 מה אני לומד מהנתונים (FAI גבוה?) תודה

23/11/2004 | 08:04 | מאת: ד"ר רן לין

האם יש לך מבדק LH ו - FSH? עושה רושם שיש בעייה באיזון ההורמונים - אבל לא הייתי מסתמך על בדיקה זו כבדיקה יחידה. האם נעשתה בדיקת היפופיזה? בלי שום קשר הייתי שולח אותו גם לאולטרסאונד דופלר של עורק הפין - וכן מבדק NPT - כדי להיות משוכנעים שהבעייה באמת אורגנית ולא פסיכוגנית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים