שפיכה מאוחרת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/11/2004 | 14:40 | מאת: יוסי חרוב

גבר בן 53 לוקח תרופות ליל"ד סובל משפיכה מאוחרת ולעיתים לחוסר יכולת לגמור, מה אתה מציע בכדי לפתור את הבעיה? תודה

21/11/2004 | 13:24 | מאת: ד"ר רן לין

לפתור את הבעייה של שפיכה מאוחרת הרבה יותר קשה מאשר שפיכה מוקדמת. לפעמים - הטיפול גורם לכך שלא תהיה שפיכה כלל כי יש שפיכה אחורית. בכל מצב - התרופות שאתה מקבל יותר חשובות משפיכה כן או לא - ולכן צריכים להתסגל - על ידי כך שמושכים את קיום המדע והגירוי של האישה יותר זמן

21/11/2004 | 15:28 | מאת: יוסי חרוב

ד"ר לין תודה על התשובה המהירה, האם תרופות כמו ויאגרה, סיאליס או לויטרה יכולות להקל על שפיכה מאורחת?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים