תרגילי התעמלות לפתרון אין אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/11/2004 | 20:45 | מאת: רון

קראתי היכן שהוא שקיימים תרגילי התעמלות ריצפה (Pelvic floor exercises ) לחיזוק האגן שבהרבה מקרים יכולים לסייע במצב של אין אונות, אם מתמידים לבצעם. אודה מאד אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא תיאור תרגילים אילו בעברית. רון

18/11/2004 | 00:17 | מאת: אמיר

הלוואי שבאמת היתה תרופה כזו. כל לחץ הכי קטן בעבודה ובלימודים מפיל לי את הכלי. אני בן 25.

18/11/2004 | 06:46 | מאת: ד"ר רן לין

תרגילים לחיזוק האגן - תרגילים טובים בעיקרון לחיזוק שרירם הקשורים בספינקטרים של כיס השתן. לא דווק לגבי זקפה. כן לגבי שפיכה מוקדמת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים