מיעוט נוזל זרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/10/2004 | 00:40 | מאת: S.G

שלום, אני כבן 60. מזה זמן יש ירידה רבה בכמות נוזל הזרע, מה שפוגע בהנאה.מניח שזה קשור לגיל. האם יש דרך לשיפור - תרופה, תוסף מזון? תודה.

01/11/2004 | 09:53 | מאת: ד"ר רן לין

אתה צודק שזה אכן קיים אולי - כדורי אבץ מיץ אננס וכו' הם המתאימים

31/10/2005 | 20:26 | מאת: אפי

אני גבר בגיל כ 65 ש' , לפי ת.ז. , מאז ומתמיד סבלתי משפיכה מוקדמת. אני חש תמיד, כשאני נמצא מוטרד הרבה, כמעט ואין לי זקפה ותשוקה, לעתים יש לי תשוקה אך אין לי זקפה. ואני אדם שאוהנ הרבה מין. השתמשתי בכמוסות של גברא פלוס , ולפעמים זה עזר, אך רק בתקופה שהשתמשתי ולא לאחר שסיימתי את התכנית של ה 120 כמוסות. ולרוב הייתה לי לעתים זקפה טובה וגם השהייה רק עם ויאגרא, או סיאליס. האם אפשר להציע לי משהו רציני שיכול לתת לי גם זקפה טובה, גם השהייה רבה, וגם סקס מתי שזה מזדמן או רוצה , ולא מתוכנן מראש עם הכדור ? אודה על תשובתכם, אפי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים