מיפוי לב ותוצאות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/10/2004 | 19:36 | מאת: יוסי

שלום ד"ר, אני בן 47 ולאחר בדיקות תקופתיות , היה ממצא של "ארגומטריה מחשידה איסכמיה" (לפני שנתיים היו ממצאים זהים ולא עשיתי בדיקות נוספות .לפני 5 שנים לא נראה בארגומטריה ממצא זהה ) כולסטרול בסכ"ה תקין , HDL 32 , LDL 111,TRIG 184. ביצעתי מיפוי טליום בשיטת ספקט . הממצאים: "במפוי לב במאמץ לאחר הזרקת 8 מיליקירי של MIBI TC , חדר שמאל לא מוגדל במאמץ וקיימת ירידה קלה בקיר תחתון בזלי." "במפוי לב במנוחה לאחר הזרקת 20 מיליקירי של MIBI TC ,קיימת פרפוזיה טובה לאותם אזורים " האם אפשר להמשיך אם ויאגרה לאור הממצאים הנ"ל ?

28/10/2004 | 07:25 | מאת: ד"ר רן לין

התרופה אינה קשורה לממצאים אלא לטיפול התרופתי הניתן עבורם. האם אתה נוטל תרופות?

04/11/2004 | 16:16 | מאת: יוסי

לא לוקח תרופות . המליצו על אספרין . אני שואל 2 שאלות : א. האם ויאגרה מסוכנת למצב כפי שנמצא בבדיקות ? ב. האם יש קשר בין ממצאי הבדיקות לבעיית האימפוטנציה (זרימת דם לא מספקת ?) תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים