פניה שניה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/10/2004 | 01:32 | מאת: אלי

שלום וחג שמח , שלחתי פניה זו לפני מספר שבועות וכיון שלא נענתי (למעט שנים ממשתפי הפורום) ,אני שב ומבקש ממך דר' לין התיחסות אני כבן 40 אוהב מאוד סקס ,אולם סובל מהפרעות זיקפה קשות כפי הנראה עקב פגיעה בעמוד השידרה(פריצות דיסקים והצרות), בנוסף רמת פרולקטין גבוהה חורגת מהנורמה . משתמש בויאגרה '50 מג' כ- שלושה חודשים לשביעות רצוני בתדירות של 4 עד5 פעמים בשבוע. הזהירו אותי כי לא ירחק היום והשפעת הכדור תחלש ואאלץ להכפיל את המינון שוב לתקופה קצובה עד להפסקת השפעת הכדור. שאלותי האם נערכו מחקרים אוביקטיבים (לא ע"י החברה המייצרת פייזר) באשר ליעילות השפעת הכדור לאורך שנים? מדוע לדעתך הכדורים , למרות שהם לעיתים "מצילים את חיי הזוגיות" אינם מסובסדים ע"י הקופות ונמכרים במחירים גבוהים כל כך בתודה - אלי ובת זוגו

08/10/2004 | 07:49 | מאת: ד"ר רן לין

בעוד שנתיים יפקע הזיכיון של ויאגרה ואז יוכלו למכור אותם במחיר מדף כי חברות אחרות תוכלנה לייצר בדיוק את אותו דבר. לגבי השאלה הראשונה שלך - אלה בדיוק המחקרים שעכשיו נערכים - ואני מניח שבשנים הקרובות נשמע עליהם ועל התרופות האחרות - ונראה אצלנו תרופות שמבטיחות אורך חיים ארוך יותר. בינתיים הויאגרה כבר 5 שנים עם ביצועים לא רעים אצל 60 אחוז מהאוכלוסיה - וזה בסדר

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים