FSH נמוך

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/09/2004 | 13:41 | מאת: מישהו

אני בן 22, ובשנה האחרונה היתה לי בעיה קשה בתפקוד המיני ועברתי כמה בדיקות דם שכל התוצאות שלהם יצאו טוב. לאחרונה עברתי בדיקת FSH ונראה שיש כאן אצלי איזה חריגה: FSH: 0.9 IU/I וזה הנורמה: IU/l 18.1 (-----------)* 1.4 נראה ש-FSH הרבה יותר נמוך מהנורמה... אתה יכול בבקשה להגיד לי אם יש כאן איזה בעיה ומה אפשר לעשות כדי לטפל בזה? והאם מלבד חוסר התפקוד יש לי גם בעיה עם הפוריות? תודה!

30/09/2004 | 09:16 | מאת: ד"ר רן לין

הייתי חוזר על הבדיקה לךפני כל הסקת מסקנות

30/09/2004 | 16:07 | מאת: מישהו

אז אתה אומר שיש קשר בין FSH נמוך לבעיות בזיקפה? או שרק יכול להיות שיש לי בעיה בפוריות? חשוב לציין שיש לי בעיות בזיקפה כבר קרוב לשנה, בלי אפילו זיקפות בוקר, וכל הבדיקות הורמונוליות האחרות יצאו תקינות ואין לי מושג מה הבעיה. הבדיקה הזאת היחידה שיצאה חריג... האם FSH נמוך יכול לגרום לבעיה כזאת בזיקפה? תודה!

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים