כאב חד בפין בעת האורגמה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/09/2004 | 13:39 | מאת: ע"ר

שלום אני בן 25 ובריא בגופי, בשנה האחרונה בעת קיום יחסי מין עם חברתי אני סובל מכאב חד בעת האורגזמה ולאחריה הפין נהיה אדום ויש כאבים כאשר אני נוגע בו, הכאב מסתיים לאחר מספר דקות. נועצתי עם מספר אורולוגים עברתי בדיקות שתן וזרע והן נמצאו תקינות וכן לקחתי אנטיביוטיקה אך הבעיה טרם נפתרה אודה לכם על חוות דעת נוספת או אם ידוע לכם על מקרים דומים ותוכלו להפנות אותי לספרות או למומחים.

14/09/2004 | 16:25 | מאת: ד"ר רן לין

צריך לראות את זה. בעיקרון הייתי ממליץ על בדיקת תרבית מהשופכה עצמה ולא תרבית שתן. כמו כן - האם אתה משתמש בסיכה כלשהי בחדירה? צריך גם לקחת משטח נרתיקי מבת הזוג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים