לא נמשך רק לחברה שלי !

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/09/2004 | 16:56 | מאת: דני

שלום אני בן 23 ויש לי בעיה חמורה !. בזמן האחרון כשאני עם חברה שלי לא עומד לי מרוב לחץ אחרי שקרה לי כמה פעמים שנפל לי פתאום ירד לי הבטחון ואני מפעיל שרירים ומנסה להעלות אותו ולא הולך לי. כמו"כ יאמר לזכותה שהיא באמת כוסית לא נורמלית וכולם היו רוצים לצרף אותה לרשימה שלהם. אני חייב לציין שיש לי ידידות שמספיק שאני מדבר איתם בטלפון כבר עומד לי.

12/09/2004 | 17:13 | מאת: ד"ר רן לין

חרדת ביצוע פשוטה ביותר רד לשורש העניין או סתם רד... ותאונן במקביל ותראה אם יש זקפה או לא. אם אתה רואה שאתה באיזה מעגל סגור איתה - נסה לחשוב על דברים אחרים - או על החברות האחרות שעליהן יש לך כן זקפה - וישנן עוד המון דרכים

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים