זרע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/09/2004 | 15:08 | מאת: רם

שלום דר לפני כמה ימים שאלתי אותך לגבי דלילות הזרע ואתה החזרת לי לגבי הכמות אני חושב שזה יותר מכפית ישנה כמות מספקת לדעתי אבל אני שואל לגבי הדלילות הזרע סמיך ולא יוצא בשפריץ כמו פעם וזו תופעה שמפריעה לי ולזוגתי בסקס במיוחד אוראלי מה עושים שאלתי לגבי מזון שתיה תרופה או תוסף האם ניתן לדלל את הנוזל תודה על תשובתך

12/09/2004 | 17:15 | מאת: ד"ר רן לין

מיץ אננס אחי - נסה ואם תשתה בכמות מספקת - תראה נפלאות בנוסף יש שנשבעים על כדורי אבץ - לא יודע מה להגיד לך - נסה גם אותם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים