בעיה..

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

07/09/2004 | 21:24 | מאת: נטע

בנזוגי תפקד בשנה וחצי האחרונות ניפלא (ממש אין טענות). לאחרונה (כחודש) הוא סובל מזיקפה חלקית לעיתים, בפעמים אחרות הוא מאבד את הזיקפה תוך כדי ולפעמים הוא מחדיר אותו כמעט רפוי וגומר פתאום. מה קרה? הבחור בן 26, אני מכירה אותו מספיק זמן ולא היה שום שינוי בחייו לאחרונה!!! מה קורה לנו??? (אפילו מין אוראלי לא משיג את המבוקש).

09/09/2004 | 06:35 | מאת: ד"ר רן לין

אני מבין שהוא בבריאות שלמה - ולכן הוא צריך לבצע פרופיל הורמונלי ואולטרסאונד של העורק הפין בראש וראשונה. כמו כן - מבדק זקפה בזמן שינה - לראות האם הכל פסיכוגני

10/09/2004 | 11:18 | מאת: נטע

תודה ד"ר... בינתיים הלכנו לרופא משפחה לקבל הפניה לאורולוג וראה זה פלא: בנזוגי קיבל מרשם ל-10 כדורי ויאגרה. הוא לא מוכן בשום אופן לבלוע אותם. הוא בן 25. האם באמת ויאגרה היא הפתרון כאשר שנים יפות וטובות הוא תפקד כשורה? אני חייבת לציין שהתביישתי לספר אבל בנזוגי סובל מהפרעה נפשית קלה ומטופל בכדורים. לא חשבתי שזה כל כך חשוב כי לא היו בעיות והוא לוקח את הכדורים שנים (העיקרי הוא ריספרידל במינון של 3 מ"ג ליום). רופא המשפחה קשר באופן מיידי את ההפרעה בתיפקוד עם מצב נפשי (שלא ניבדק) ועם השפעת התרופה (שמבוססת על הורמונים). אני ממש לא יודעת. אורולוג הוא הפיתרון, כך הבנתי, אך הרופא לא חושב שיש צורך בהפניה. בינתיים בנזוגי "נאבק" עם איבר מינו ע"מ להשיג זיקפה מלאה וביטחונו העצמי ניפגע (למרות הפירגון שלי, למרות שלי אין בעיה עם זה). אנחנו מקיימים יחסים "הזויים" של מלחמות לא לאבד אותה, חדירות עם איבר כמעט רך. הוא לא נירדם בלילה אם הוא לא מעמיד אותו כמה פעמים ומתאכזב שוב ושוב כשהזיקפה לא מלאה. אני מנסה להסביר לו שהוא סתם מלחיץ את עצמו, אולי זה קשור לעישון, אולי בגלל שיש לו איבר מין גדול יחסית ויש לו בעיה בזרימת הדם. וואללה, כבר לא יודעת ממש מה לעשות. נטע

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים