טסטוסטרון חופשי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/09/2004 | 16:10 | מאת: ניר

היום קיבלתי את תוצאות הבדיקה של הטסטוסטרון החופשי (הכללי יצא תקין), ואני אודה לך מאוד אם תוכל לומר לי יש אם איזה בעיה. Testosterone total Ichil 6.62 ng/ml - הנורמה זה בין 3 עד 10 Testosterone Bioavailable 3.16 ng/ml - נורמה גדול מ-0.6 Testosterone% 47.8 - נורמה גדול מ-20% האם יש כאן משהו חריג? האם עברתי בדיקת טסטוסטרון טובה? תודה מראש!

02/09/2004 | 19:00 | מאת: ד"ר רן לין

איכפת לך לחזור על הבדיקה? יש לך רמה גבוהה ביותר של טסטוסטרון ואני רוצה להבין למה. האם עשית בדיקה כרומוזומלית?

02/09/2004 | 19:15 | מאת: ניר

שלום הטסטוסטרון אצלי חריג מאוד מהרגיל? בשנה האחרונה היתה לי בעיה קשה של חוסר בתיפקוד המיני וכמעט שאין לי זיקפות בכלל, וגם כשיש הם מאוד חלשות. יש איזשהו קשר לזה ולתוצאות הבדיקה? אני די מיואש מהנושא ואני יודע שזה לא בעיה פסיכולוגית. ואיך עוברים בדיקה כרומוזומלית? פעם ראשונה שאני שומע על זה... תודה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים