כמו בול עץ

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/08/2004 | 16:38 | מאת: מתוסכל

אני בן 51 וזוגתי בת 49. אנחנו שנים רבות ביחד אבל יחסי המין תמיד היו מהנים, מספקים ובתדירות טובה. היא אשה נאה וסקסית ותמיד הייתי מגיע לגירוי ולזיקפה מלאה במשחק מקדים ולעיתים אף קודם לכן, תוך כדי התכוננות ויצירת האוירה. עם הגיל היו מספר מקרים של ירידה בחשק ובגירוי, אבל אחרי זמן קצר חזרתי לתפקוד מלא. בשלושת החודשים האחרונים אני מרגיש שהגוף שלי הפך אדיש כבול עץ. אינני מצליח להתגרות ולהגיע לזקפה, למרות שזוגתי ואני מאד משתדלים ביחד (בצורה פתוחה וכנה, של שיתוף פעולה ללא לחץ וחרדה). פה ושם הצלחתי להגיע לזקפה סבירה אחרי מאמצים מרובים, אבל גם אז היא היתה קצרה והפחד "לפספס" הביא לשפיכה מוקדמת. רופא המשפחה רשם לי ויאגרה, וניסיתי מספר פעמים, שחלקם הביא לתוצאות טובות, אבל לא תמיד. גם התבוננות בנשים אחרות, בתמונות פורנוגרפיות או פנטזיות לא מצליחות להביא אותי לגירוי ולזקפה כמו בעבר הלא-רחוק. יש לי הרגשה שהבעיה איננה דווקא מכנית אלא הורמונלית, ושאלתי היא, האם ידועות בעיות מסוג זה על רקע הורמונלי? כיצד מבררים זאת? האם קיים טיפול הורמונלי? אציין שאני מטופל במעט יתר לחץ-דם ע"י טריטייס 2.5 מ"ג ליום, אבל זה טיפול שאני מקבל כבר מספר שנים ומעולם לא הפריע לי. לאחרונה הוסיף לי הרופא דיזותיאזיד במינון 25 מ"ג ליום, וחשדתי שהוא הגורם, אבל למרות שהרופא הפסיק לי את הטיפול בו (לפני כשבוע) הבעיה לא נפתרה. תודה על ההתייחסות.

02/09/2004 | 19:04 | מאת: ד"ר רן לין

בוא נתחיל מזה שתבצע את הבדיקות ההורמונליות הנדרשות - טסטוסטרון FSH LH ופרולקטין וכן TSH כמו כן לך לבצע את הבדיקת הדופלר אולטרסאונד של עורק הפין. עם שני אלה יהיה לנו יותר מידע על מצבך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים