חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/08/2004 | 22:45 | מאת: חנה

שלום אני בת 28 נ+ 1 וסובלת מירידה בחשק למין שמתחיל בד"כ יום לאחר הביוץ ונמשך עד ליום קבלת המחזור בדיוק. הדבר גורם לקשיים בחיי הזוגיות ולכעס ותסכול רב מצד בעלי. אני מאד אוהבת אותו ובשאר החודש מאד נהנית ממין אך בתקופה האמורה בקושי מוסגלת לחשוב על זה. בנוסף יש לי תופעות נוספות של ת"ל קדם וסתיות כמו עייפות, רגישות בחזה ועצבנות, מה שמחמיר את המצב. רופא הנשים שלי הציע טיפול הורמונלי אך איני מעוניינית בו כיוון שאני רוצה להכנס להריון. מה אפשר לעשות? זה ממש הורס לי את חיי הנישואין!

15/08/2004 | 18:30 | מאת: ד"ר רן לין

אם אני מרגשי נכון המתח אצלכם הוא לא רק מזה אלא גם מעבודה קשה של שניכם. לא יודע במה את עובדת ? נראה שהמתח שאתם חיים ביום יום משפיע לא מעט על מה שאת מתארת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים