חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/08/2004 | 21:04 | מאת: אלמונית

שלום, אני בת 27 ונשואה מזה 5 שנים. לפני שנה ועשרה חודשים ילדתי את בני בכורי ומאז אין לי חשק לקיים יחסים עם בעלי. והאמת היא, שאפילו לא בא לי לקיים יחסים בכלל. לא קשור אליו. אוסיף ואומר, כי הרבה דברים שפעם היו מקובלים עליי אצל בעלי, היום מעצבנים אותי ואני לא מוכנה לוותר לו, ולכן יש ביננו המון מתחים וריבים. האם יכול להיות שזה איזה שהוא דיכאון אחרי לידה שלא נגמר עדיין?

13/08/2004 | 08:20 | מאת: ד"ר רן לין

במאה אחוזים - בייחוד אם את זוכרת שהתופעות החלו לאחר הלידה ולא עברו - והייתי מציע לך שתפני לטיפול בייחוד כי את ממש צעירה - ואין שום סיבה להחליט בתקופה זו של חייך החלטות חיוניות כל כך כמו הפסקת סקס וכו'. הביטוי שאת מבטאת הוא חוסר עניין וחשק לא רק מסקס - וזה מה שמצביע על האבחנה שאת באמת נקבת בה

15/08/2004 | 07:42 | מאת: אלמונית

לאן עליי לפנות? לרופא נשים או לגורם אחר? תודה רבה לך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים