טורדני ביותר...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/08/2004 | 02:31 | מאת: רני

שלום רב, ראשית כל, אני אדם צעיר שחולה בטורדנות כפייתית (ואולי גם מעט היפוכונדר), לאחרונה הופיעו לי מצבים ממושכים שגורמים לי לחרדות קיצוניות. כאשר אני מעורר מינית (למראה עירום או מין) אני מרגיש צורך עז בפורקן (גם כאשר לא בא לי). אם אני לא פורק את עצמי, אני חש חרדות עצומות לאחר מכן. שאלתי היא - האם יש נזק בעוררות שלא מגיעה לפורקן (למשך יום שלם) או שאין שום בעיה?? בתוד מראש.

06/08/2004 | 09:18 | מאת: ד"ר רן לין

ממש אין בעייה רק תשתדל להינות ולהפיק את מירב הכיף מזה לא רק לפחד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים