סיפוק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/08/2004 | 22:39 | מאת: נשואה טרייה

הי, אני נשואה טרייה יחסית (שנה) ויש לי בעיה בתפקוד המיני... אני אוהבת סקס ועושה רושם שבעלי לא אוהב כמוני... כוונתי היא .. ברוב הפעמים שאני רוצה לקיים יחסים הוא לא ממש זורם איתי ... גם כשאני "מכינה את הקרקע" אוירה וכו' וגם כשזה באופן ספונטני... פתאום - כואב לו הראש , עייף וכו'... אני אוהבת אותו אבל הנושא מאוד מציק לי ... אני מוצאת את עצמי מפלרטטת עם אחרים ומפנטזת על קיום יחסים עם אחר...(-בגידה...!) אני לא ממש דוגלת בפתרון פשוט כמו בגידה ולא יודעת מה לעשות... לפני הנישואים יחסי המין היו ב-ס-ד-ר ועכשיו הם קצת פחות.... ניסיתי לשוחח איתו באופן פתוח והסברתי לו שאני לא מרגישה סקסית ורצויה ... והוא מגיב לי שזה מקריות... וכמובן הכל נמצא אצלי בראש... גם כשאנחנו יוצאים לנופש לא ניתן להגיד שאנחנו לא יוצאים מהחדר....

03/08/2004 | 06:58 | מאת: ד"ר רן לין

אז באמת אולי לשים יותר דגש על החופשות - ועל פחות יציאה מהחדר. כי עדיין יכול להיות שזה לא התחמקות מצדו - אלא באמת שהתזמון שלכם לא מתאים. זה קורה אצל המון המון זוגות ויכול להיות כמובן אחרת - מסיבות שונות שבטח גם את העלית על הדעת - והשאלה כמה עמוק את רוצה לחפש

03/08/2004 | 17:12 | מאת: נשואה טריה

לדעתי הסקס מהווה לפחות 80% אם לא 90% מהקשר בזוגיות .. לא?! בנוגע לתזמון ... אני לא זוכרת אפילו לא פעם אחת ש"סירבתי" או התחמקתי מסקס בניגוד אליו.. ובנוגע לחופשות .. לא נראה לי הגיוני לצאת לחופשה בשביל לעשות סקס ... לא נראה לי שצריך לתכנן . אני שופעת מיניות ורוצה להוציא ולהנות .. אני בהחלט רוצה לחפש עמוק ...

05/08/2004 | 12:06 | מאת: בעיה דומה

אם את נכנסת שוב לפורום אז תשלחי לי מייל למייל הזה: [email protected] חשוב לי מאוד לדבר עם משהי עם בעיה דומה (ואל תדאגי, אנחנו נמצא פתרון...)

05/08/2004 | 17:58 | מאת: נשואה טרייה

הכי מצחיק זה שבד"כ זה הפוך לא........? [email protected] האי מייל שלי....

08/08/2004 | 00:40 | מאת: פתרון רק בשיתוף פעול

ובכן נשים יקרות ,הפתרון כמו תמיד מתחיל בעבודה קשה ,טיפול זוגי או ייעוץ זוגי ואין שום קיצורי דרך שאני מכיר . בעיה ראשונה היא לגרום לבן הזוג להבין שיש בעיה ולהסכים לטיפול , זו לא רק הבעיה הכי קשה אלה מכשול ענק שאם לא עוברים אותו לא מגיעים לשום מקום השאר נעשה כבר בשגרת הטיפול וההתקדמות אינדיוידואלית גם מבחינת הקצב וגם מבחינת המטרה . אימוץ הטקטיקה הגברית " זה לא את זה אני " עובד פה מצויין .האגו הגברי הפגוע לא יאפשר טיפול אלא עם כן תסבירו שלכן יש בעיה ואתן מבקשות ממנו עזרה ע"י השתתפותו בטיפול .מנסיון אני יכול להמליץ על שתי נשים מופלאות האחת מטפלת זוגית והשניה מטפלת מינית (בפניה למייל שלי) שבעצם הצילו את נישואינו-נישואי .

08/08/2004 | 13:58 | מאת: נשואה טרייה

כמו שאמרת ... המכשול הוא לגרום לבן זוג להבין שיש בעיה.... וכמו שאמרת יש לגברים בעיית אגו... בעלי לא מודע לבעיה וכשאני משוחחת איתו על הנושא הוא טוען שהוא לא מרגיש בבעיה.....ושהכל בסדר... אני אמורה לעשת משהו קיצוני כדי לגרום לו להבין שאכן יש בעיה????

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים