גירוי עור במפשעה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2004 | 11:36 | מאת: דן

שלום לפני כחודש הייתי במילואים ושם קיבלתי שפשפת נוראית האיזור המפשעה לא יכולתי להתקלח אז שטפתי קצת את האזור עם מים ושמתי משחה, ביום לאחר מכן התפתח בכל האזור אדמומיות משונה, גם העור שנה את צורתו ונראים כאילו פסים קטנים בעור (יש לציין שכל המקרה קרה לפני כחודש והאדמומיות לא עברה למרות שאני מקפיד על הגיינה) זה לא גורם לי סבל מקסימום תחושה של גירוד קל לעיתים רחוקות אבל אני מותרד מזה כי זה לא היה כך קודם... בנוסף האדמומיות גורמת לי תחושה של אי נוחות כשבת זוגי מבחינה בה... אודה לך על עזרה או הפניה לגורם שיכול לעזור

28/07/2004 | 10:27 | מאת: ד"ר רן לין

נראה לי שעדיין יש לך מחלת עור אקזמה או פטרת - וכל מה שאתה צריך לעשות זה לפנות לרופא עור לקבל את המשחה המתאימה. לא משהו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים