שפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/07/2004 | 00:28 | מאת: שרה

האם לאדם שמעשן סמים קלים בקביעות מותר לנטול תרופה לשפיכה מוקדמת? האם יש בזה סיכון ?

27/07/2004 | 01:16 | מאת: ד"ר רן לין

לא ממש אבל ההודעה הזו היא בזהירות - על איזה סמים מדובר

27/07/2004 | 13:30 | מאת: שרה

מצטערת , יודעת שהנושא רגיש. מדובר על מריחואנה . בעלי בן 61 , אני בת 36 , לפני כ-3 שנים החלה הדרדרות בתיפקוד , כיום מדובר על זמן חדירה של כמה שניות בלבד עד לשפיכה, למרות אהבתנו הגדולה כמעט ואיננו מקיימים יחסים , כי הם מסתיימים בדרך כלל בתיסכול . אני חוששת מטיפול תרופתי בגלל עניין העישון הנ"ל. מה יכולה להיות סיבת ההדרדרות היחסית פתאומית ? מה מידת הסיכון בטיפול תרופתי כשהרגלי העישון הנ"ל אינם נפסקים? האם כדאי לנסות שיטות אלטרנטיביות? מודה לך על התשובות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים