האם זיקפת בוקר מראה על תיפקוד פיזי תקין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/07/2004 | 18:30 | מאת: דני

שלום ד"ר נכבד--הפורום מאד מואיל ומיידע אותי בקריאתו אני בן 53 ספורטיבי ולא שמן. הבדיקות דם תקינות כולל טוטסטורון. כאשר אני מנסה לשכב עם אשתי לא תמיד עומד לי חזק,(ניסיתי עם אשה אחרת והמצב די דומה והזיקפה לא מספיק חזקה או שבכלל לא לעיתים) . לעומת זאת בבקרים רבים (לא כל בוקר) אני קם עם זיקפה חזקה,אך אני צריך להשתין בזמן ההשקמה. שאלתי היא- האם יש קשר לצורך להשתין ולזיקפה בבוקר, והאם זה שיש לי זיקפה בבוקר פרושו שאני לא אימפוטנט. מה אתה ממליץ על טיפול לגבי ???? בתודה דני

27/07/2004 | 01:18 | מאת: ד"ר רן לין

זה מראה שכנראה ההפרעה היא לא על רקע אורגני באמת - ויכול להיות שישנה יותר בעייה רגשית ותחושתית על רקע פסיכוגני - עוד סיבה אולי לנצל כדורים בכמויות קטנות - חלקי ושברי כדור ולא כדור מלא נניח שעה לפני הסקס- יעשה לך נפלאות

27/07/2004 | 18:14 | מאת: דני

שלום ד"ר לא ענית לשאלתי לגבי-- האם יש קשר לצורך להשתין ולזיקפה בבוקר,

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים