שבר בפין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/07/2004 | 14:55 | מאת: נמרוד 26

אודה לך אם תוכל לתת מידע על נושא שבר בפין. אני בן 26 לאחר שנים של קיום יחסי מין עם בנות זוג רבות חלה באופן פתאומי ירידה ביכולת להגיע לזקפה, בנוסף תחושה של כאבים באיבר המין והתפתחה מעין עקמת שלא היתה קודם. מהתיעצות עם רופא אורולוג נראה כי מדובר בשבר בפין, אודה לך אם תוכל לתת לי מידע על הנושא והכי חשוב האם ניתן לטפל בזה גם אם המצב נמשך כבר מעל שנה.

24/07/2004 | 18:12 | מאת: ד"ר רן לין

האם הרגשת כעין קרע או רעש בעת קיום יחסים עם בת הזוג? האם זה קרה לך בשכיבה על הגב כאשר בת הזוג הייתה מעליך? האם אי פעם התפתחו שטפי דם באיזור הפין ובאשכים לאחר קיום יחסי מין? לגבי העקמת - האם אתה מרגיש תהקשות באחד המקומות - באיזור העקמת? האם עקמת מפריעה לקיום היחסים? לאיזה כיוון היא

25/07/2004 | 19:05 | מאת: נמרוד 26

כן שמעתי רעש בשעת קיום יחסי מין מעין "תיקים" -קנק , לא היו שטפי דם. יש מעין התקשות לא ברורה של האיבר נהיה לא גמיש, פגיעה קשה בזיקפה, זיקפה חלשה לסרוגין, לפעמים הזיקפה נעלמת תוך כדי יחסי מין, כמעט ולא מסוגל לשמור על זיקפה כשהחברה למעלה. הרגשה לא נעימה באיבר גם כשלא מקיים יחסים, גם כשאינני מקיים יחסים האיבר נראה מכווץ וקשה, חוסר תחושה באיבר- לא מגיב למין אוראלי כמו בעבר. לפני כשנה וחודשיים תוך כדי קיום יחסים כשהכל עדיין היה בסדר הרגשתי כאבים חדים באיבר, הרגשה של כאב חד תוך כדי חדירה שנמשך משך כל היחסים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים