אין אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/07/2004 | 10:12 | מאת: המתוסכל

שלום ד"ר ! הנני בן 43 ומזה תקופה יש לי בעיה והיא שקשה לי להגיע לזיקפה במיטה. קורה הרבה פעמים שאני מנסה "להעמיד" אותו,ושום דבר לא קורה. הדבר גורם למפח נפש רציני לי ולאשתי ולא יודעים מה לעשות. יכול להיות שחסר לי ויטמינים מסוימים בגוף? או איזה הורמון? המיואש

21/07/2004 | 20:17 | מאת: ד"ר רן לין

אפשר כמובן לברר את העניין בייחוד בגילך - והייתי מבצע בדיקת דם לטסטוסטרון ופרולקטין. אבל - בדיקה לא פחות חשובה היא אולטרסאונד של עורק הפין - במידה והוא סתום - צריך להמשיך ולבדוק. בשוק ישנן מספר תרופות שיעזרו לך כמובן בנושא הזקפה- הרופא האורולוג שלך לאחר הבדיקות שציינתי ישמח לשבת אתך ולדסקס על כל התרופות הנ"ל והשפעתן

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים