סיפרתי לבת זוגתי על שימוש בוויאגרה, היא מבולבלת !

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/07/2004 | 17:18 | מאת: רפאל 44

אני גרוש מזה כשלוש שנים ומזה כשנתיים בניתי מערכת זוגיות חדשה ומקסימה עם בת זוג חדשה ואנו חיים ביחד. עוד בטרם מערכת היחסים הנוכחית אני סובל מאין אונות. לצורך קיום מערכת יחסים שלמה הכוללת בתוכה מערכת יחסי מין טובה, החלטתי להישתמש בוויאגרה וזה אכן עזר. יש לציין כי עוד בתחילת מערכת היחסים "רמזתי" לבת זוגתי על בעייתי ועם הזמן היא סברה כי היא פתרה לי את הבעייה ושלמעשה אין לי בעייה מינית בכלל. לאחרונה ומתוך פתיחות, סיפרתי לבת זוגתי את בעייתי וכן סיפרתי לה על שימושי בוויאגרה מצב אשר גרם לבילבול התנהגות מינית עתידית אצלה. נראה לי שבת זוגתי "נעלבה" מכך שהשתמשתי בוויאגרה כאילו שהיא לא מגרה אותי מינית למרות שהסברתי לה שאין שום קשר בין משיכתי אליה לבין בעייתי הרפואית שלי. אודה לך מאוד אם אקבל תשובות לשאלות: א) איך להסביר לבת זוגתי באופן מפורט יותר על בעיית אין האונות שלי. ב) איך בת זוגתי אמורה להרגיש עם העובדה שאני נטלתי ו/או נוטל וויאגרה לפני קיום יחסי מין. ג) האם זו הייתה טעות להיות פתוח עם בת זוגתי או להמשיך להסתיר ממנה כי אני השתמשתי ו/או משתמש בוויאגרה ולהמשיך ולהסתיר עובדה זו.

11/07/2004 | 06:58 | מאת: ד"ר רן לין

אם זו הית הטעות או לא זה כבר לא שאלה רלוונטית -זה כבר נעשה. ולכן לא נתעסק בתיאוריות לגבי ההוה. נראה לי שבת זוגתך אם אכן היא אוהבת תאותך והקשר ביניכם הוא הרבה מעב למין - היא צריכה להתייחס לבעייה הזו בדיוק כמו שהיית מספר לה שיש לך אסטמה או יתר לחץ דם או אפילו מום בלב. היא הייתה ממשיכה לאהוב אותך ולהיות אתך? אז מה איכפת לה אם עבור המחלה הספציפית שלך אתה נוטל כדורים כדי להישאר בריא? עדיך לחלות בסוכרת או לקחת כדורי מניעה. ואם גם אתה מהנה אותה בסקס - על אחת כמה וכמה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים