חשש עמוק מקיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/07/2004 | 03:31 | מאת: אלי

שלום דוקטור. אנ בן 20 ועל סף יאוש בבעיה שקשורה לתפקוד המיני: מאז ומתמיד הכנסתי לעצמי למוח שאיבר המין שלי קטן מדי אני עד היום לא יודע אם אני צודק כי אני לא יודע מה הגודל הממוצע ? ולא מדדתי ולא עשיתי כלום.. פשוט כלום. כתוצאה מחשש זה אני תמיד מקבל פחד שאני יתפדח או תהיה לי בושה גדולה ונוראה בקיום יחסי מין עם בחורה ( עם זה סטוץ או חברה לא משנה .. ) העניין הזה נמשך שנים עד שהגיע מצב שאת כל התסכול שלי בעניין אני מוציא פעמיים רבות באוננות ( 5-6 פעמיים ביום ואולי אף יותר .. ) אני מצד אחד מת כבר לעשות סקס טוב עם בחורה שנדלקתי אליה או שאפילו אני אוהב אבל מצד שני שאני בקרבתה ואני יודע שאני יכול לעשות צעד נוסף אני מפחד ובורח מהקשר כאילו לא היה . חשוב לי לציין שבגלל זה מעולם לא הייתה לי חברה . וכמו כן .. בבושה גדולה אני אומר שמעולם גם לא קיימתי יחסי מין ( קרי: בתול) אין לי בעיות חברתיות ואני דיי פופולרי בחברת אנשים כמו כן אין לי שום בעיות רפואיות מיוחדות. אשמח אם תעזור לי, בתודה מראש. אלי.

01/07/2004 | 10:55 | מאת: ד"ר רן לין

לא ציינת את הגודל של אכר המין שלך ולכן - השאלה מוזרה במקצת מאחר - וגודל ממוצע הוא כ - 11-13 סמ ומזה אתה מבין - שחצי מהאנושות הגברית היא בגודל פחות מהממוצע. אשר על כן - עם אחד כזה שמסוגל לאונן 5 פעמים ביום - אני בטוח שתמצא עשרות בחורות שרק תרצנה אותך ולא אחד שלא מסוגל לעשות זאת עם אבר מין יוותר גדול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים