הידרוצל - דו"צ + ספרמטוצלה - ימין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2004 | 23:46 | מאת: חייל

שלום רב! אני חייל בן 19. בעבר בזמן פעילות גופנית, הייתי חש בכאבים קלים בכאבים. כיום, כאבים הולכים וגוברים, לפני אחרי יציאות בשירותים, בזמן קיום יחסי מין, בזמן האוגזמה ולאחר כאבים חריפים. בזמן החדירה, אני מרגיש הרגשה מוזרה של כאב המשולבת בהנאה, אבל לאחרונה הזמן שלוקח לי לגמור, הולך ומצטמצם, כמו הלחץ. האורולוג איבחן לי וריקוצלה, אבל האולטרדסואנד איבחן: הידרוצל - דו"צ + ספרמטוצלה - ימין אז ראשית, רציתי לדעת מה זה הידרוצל ומה זה ספרמטוצלה, סימנים, סכנות וטיפול. והאם יש לזה השפעה על יחסי המין. ממצאי הבדיקה: הודגמו הידרוצלים טקנים משני הצדדים הודגם ספרמטוצלה בראש האפדידימים ימני עד כ-7 מ"מ. תודה

02/07/2004 | 09:53 | מאת: ד"ר רן לין

נתחיל מזה שתתעלם מהוריקוצלה הקטן וההידרוצלה הקטן - אם זה לא מפריע לך מבחינה קוסמטית - סביר שזה לא יפריע לך בכלל - ובטח לא מפריע לך מבחינת הזקפה - פשוט אין קשר שנית - צריכים להבין יותר את זיבת הכאבים שיש לך - וזה עוד לא הצלחתי להבין מההסבר שלך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים