תכיפות יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

30/06/2004 | 23:24 | מאת: irit

שלום רב! בן זוגי,39, -בכושר גופני ובכלליות אדם בריא. לצערי תכיפות יחסי המין ביננו היא אחת לשבוע- במקרה הטוב! וכמעט תמיד לאחר יוזמה שלי. כשאני מעלה בפניו את הנושא הוא טוען שהוא כבר לא צעיר ועייף,שהוא טרוד ולאחרונה הוא טוען שכואבים לו האשכים לאחר התרקנותם- ולכן הוא צריך מרחב זמן בין פעם לפעם... שאלתי היא: האם זה באמת צורך כ"כ הרבה זמן??? ואם כן האם יש מה לעשות בנדון, או, האם יכול להיות שהבעיה היא אחרת?! יש לציין שאין לו בעייה להגיע לזיקפה, גם בפעמים שאינו רוצה לקיים יחסים. תודה. irit

01/07/2004 | 02:01 | מאת: ד"ר פ

היי אני לא יודע תאמת למה יש לו כאבים בהאשכים ואיך הם נשארים ומפריאים לו במשך כזה זמן גדול של שבוע. כדי לו ללכת לבדוק את הבעיה אצל הרופא שלו. לפי דעתי מה שמוזר זה שבכל זות יש לו זיקפה בזמן שהוא לא רוצה לקיים יחסי מין. אבל בכל זות יכול להיות שהוא רוצה יותר ריגושים ביחסי המין ואולי תנסי לתת לו יותר ריגושים לפני הסקס כמו ערב רומנטי לפני, תלבשי לבוש מיוחד וסקסי, משחקי מין ארוכים לפני הסקס, אביזרי מין ועוד כל מיני דברים שיעלו לו את החשק המיני בהצלחה... ד"ר פ

02/07/2004 | 10:00 | מאת: ד"ר רן לין

יכול להיות שיש לו עומסים על הראש בעבודה ועוד - בגיל הזה כל כך הרבה פרמטרים נכנסים בעניין שמפריעים לקיום יחסי מין בלי קשר להפרעה בתפרוד המיני כדאי לכן לנצל הזדמנויות כמו חופשות או אירועים נחמדים שאת יכולה ליזום - כדי להגביר את הרצון והחשק לקיים יחסים. וחוץ מזה - מה רע שאת תופסת יוזמה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים