תופעה שאינני יכול להסביר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/10/2016 | 21:02 | מאת: המוזר

שלום רב, אני בן 31 וסובל מתופעה מאוד מוזרה. לאחרונה אני סובל מדי פעם מחוסר אונות/חשק מיני לא מובנים וממקור לא מובן. העניין הוא שהתופעה הזו לא אחידה, ואינני מבין במה היא תלויה. ישנם ימים שבהם אני עם פרטנרית במיטה, ויכול בשעה לגמור 3 פעמים, וישנם ימים שבהם אני בקושי מצליח לגמור בזמן סקס, גם כאשר מדובר בפרטנרית חדשה. העניין הוא שבמצבים מסויימים אני מבין מראש שתהיה לי בעיה לגמור, התחושה כך, וכשאני מנסה לחשוב על סיטואציות מיניות, אני שם לב שבניגוד לעבר אני לא מקבל זקפה. אין לי סיבה ברורה לזה. ביצעתי בדיקות, כולל בדיקת הורמוני מין בקופת חולים, והכל יצא בטווח הנורמה. אני באמת שלא מבין למה זה קורה, מדוע בימים מסוימים מבחינה מינית אני מרגיש צעיר ומלא און, ובימים אחרים בקושי מסוגל לגמור. אודה על כיוון כלשהו. אגב...להבנתי(אך יש מצב שמדמיוני), התופעות האלו החלו אחרי שהתחלתי לקחת פרופסיה(לא לוקח כבר מעל שנה)

תפקוד מיני בכלל וחשק מיני בפרט אינם תלויים רק במצב הגופני. אצלך ברור שהמערכת בריאה ומתפקדת, אך באופן תנודתי - פעם זה מצויין (ואפילו 3 פעמים) ופעם אתה מתאכזב. וכאן נכנס המצב הרגשי לתמונה, שכן התפקוד המיני הינו הצומת החשוב ביותר בין גוף לבין נפש. צריך להבין מה קורה מבחינה רגשית וכיצד זה משפיע על התפקוד המיני. אבל את זה לא ניתן לעשות כאן...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים