שאלה בנוגע ללקיחת כדורי לויטרה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/08/2016 | 12:44 | מאת: חנן

אני בן 55 ויש לי סכרת מזה כחמש שנים. לאחרונה היו קשיים לי בזקפה.אינני יודע אם זה בשל המחלה או בשל לחץ נפשי. התחלתי לקחת כדורי מציצה לויטרה. בד"כ אני מקבל זקפה חזקה לאחר לקיחת הכדור ולאחר כעשר דקות יש לי ירידה בזקפה, אשר בכל זאת מאפשרת לי את המשך קיום המגע. מה לדעתכם הסיבה לירידה בזקפה? האם סביר להניח שזה בשל הסכרת?

חנן שלום, הרושם הוא שהבעיה בזקפה היא בשל מחלת הסוכרת שיש לך מזה כחמש שנים. המחלה פוגעת בכלי דם ועצבים. הבעיה נפתרה ע"י הכדור אך אז הזקפה נופלת וכדי לדעת את הסיבה צריכות להישאל שאלות רבות (לא כאן המקום) על מנת לברר האם זה בשל מקור חרדתי או בשל המחלה. הרושם הראשוני שלי הוא שקיימת גם בעיה חרדתית הגורמת לנפילת הזקפה, אבל ממש תחושת בטן. תוכל לפנות למרפאה לבריאות מינית לצורך בירור מתאים.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים