בעיות זקפה........................................

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/06/2016 | 10:45 | מאת: סי

שלום, בעלי בן 46 עם בעיות זקפה וקושי לגמור, אנחנו מעוניינים להכנס להריון, מקריאה ברשת הבנתי שכדורים לזקפה הופכים את הזרע לצמיגי, דבר המקשה לזרע להיות פורה. הבנתי בנוסף שאם עושים מין אוראלי לגבר, הרוק שבפה שלי הורס את איכות הזרע כשהוא מתערבב עם הרוק שעל הפין שלו וזו אחת הדרכים לעוררו מינית.(לפעמים גם מין אוראלי לא עוזר, הוא חווה זיקפה וכשהוא חודר אליי הפין נופל) מה ניתן לעשות מבחינת הכדורים והאם העינין עם הרוק נכון? ובכלל מה לעשות?

קודם כל צריך לברר מדוע גבר בן 46 סובל מבעיות זקפה וקושי לגמור. זה לגמרי לא נכון שכדורים לזקפה הופכים את הזרע לצמיגי. בלי קשר זה גם לא נכון שזרע צמיגי פחות פורה. בדרך כלל הרוק שבפה לא הורס את איכות הזרע וגם אין סיבה לערבב אותו עם הזרע. אפשר לעורר אותו מינית במין אוראלי גם בלי ערבוב זה. נראה שהוא סובל מחרדת ביצוע ואולי יש עוד סיבות לנפילת הזקפה. כדאי שתפנו יחד למרפאה לבריאות מינית, במקום לקבל טיפול לקוי מד"ר גוגל. יש רשימת מרפאות ציבוריות מוסמכות באתר איט"ם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים