הפין שלי כואב מעט ונוטה לצד ימין. (בן 17)

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/04/2016 | 19:35 | מאת: תומר

שלום. הכל התחיל בזה שלפני כמה ימים אוננתי מיד אחרי שגמרתי - ולכן אוננתי במצב של רק חצי זקפה, וגם גמרתי במצב הזה. לכל אורך האוננות הזו הרגשתי סוג של תחושה לא נעימה ואף כאב בפין. הבעיות לעומת זאת, התחילו אחרי הגמירה. מאז, הפין שלי נוטה בקביעות לצד ימין (וזה ממש לא היה ככה קודם). בנוסף, הוא טיפה כואב/ נפוח באופן קבוע, וכשאני מאונן אני מצליח להגיע רק לזקפה חלשה/ חצי זקפה (אבל אני כן מצליח לגמור). רוב הכאב כבר חלף עכשיו (זה אף פעם לא היה כאבים נוראיים אבל בהתחלה היה כאב חלש קבוע), אבל העקמומיות של הזין לצד ימין נשארה, וגם חוסר היכולת להגיע לזקפה חזקה (ועוד משהו זה שהזין מרגיש טיפה "מעוך" בזקפה, והווריד בולט ונפוח במיוחד. אם אני נוגע חזק באיזור שמחבר את הזין לגוף, זה כואב). עוד בעיה אחרונה היא שכעת, כשאני משתין, זרם הפיפי "עף לצד" כמו שקורה במצב זקפה, אפילו אם הפין רפוי לגמרי. אני חושש מאוד ולא יודע מה לעשות. האם הפין שלי חזור למצבו הקודם (ללא הנטייה הברורה ימינה וללא הכאב החלש הקבוע) ואוכל להגיע שוב לזקפה חזקה? אם עלי לעבור בדיקות כלשהן, למי אני צריך לפנות (והאם אוכל לעשות זאת באנונימיות)?? help

אם חלפו כמה ימים בלבד והכאב דועך אז תן לפין שלך להתאושש וקרוב לוודאי שהוא יתאושש. לא נראה שנגרם נזק כלשהו. בפעמים הבאות בהן תאונן נסה להתרכז בהנאה אשר בדרך ולא בדרגת הקושי של הפין או בזווית שלו. פשוט התרכז בהנאה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים