סרוקסט לשפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

14/03/2016 | 06:48 | מאת: יוס

אתמול קיבלתי לראשונה מהאורולוג מרשם לסרוקסט לצורך טיפול בשפיכה מוקדמת ורציתי לדעת כמה דברים אם אני צריך לקחת את הכדור על הבסיס יומי או רק בעת הצורך. ואם אצטרך ליטול אותו באופן קבוע גם בעתיד הרחוק

תמוה ולא תקין שהאורולוג שרשם לך את המרשם לא נתן לך הנחיות מדויקות כיצד לקחת את התרופה, מידע לגבי תופעות לוואי וכדומה. זה לא טיפול הבחירה בשפיכה מוקדמת. על הטיפול הרצוי קרא בפורום זה (היעזר במנוע החיפוש). מדובר בלימוד שליטה על תזמון השפיכה. אם אתה בכל זאת מתעקש ללכת על תרופה - צריך כל יום בשעה קבועה. עם הפסקת הטיפול התופעה חוזרת.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים