אין אונות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

08/03/2016 | 10:59 | מאת: הילה

בן זוגי סובל מאין אונות.קיימת זקפה אך נטזל הזרע לא נפלט...זה מקשה על היחסים מאוד! האם קיימת תקווה להביא ילדים לעולם? האם קימות דרכים לשאיבת נוזל זרע באופן מלאכותי? אילו בדיקות עליו לעשות והאם יתכן כי אינו מייצר כלל נוזל? יש םציין שהוא מוגבל פיזית..נפל מסוס ונפגע נוירולוגית..אובחן כי הפגיע פגעה בייצור הזרע.

לא ברורים לי פרטים רבים בשאלתך, כולל גילו של בן זוגך. הרושם שיש לו פגיעת חוט שדרה עקב אותה תאונה. אם אכן כך, בפגיעה זו אין פגיעה במנגנון ייצור הזרע, אלא רק במנגנון השפיכה ועל כן ניתן להוציא הזרע בדרכים אחרות ולהשתמש בו לצרכי פריון. תוכלו לגשת יחדיו להתייעץ במרפאה העוסקת בשיקום וטיפול מיני. יש כאלו - כמו זו במרכז רפואי "רעות", ת"א - בהן התמחות בטיפול בבעלי נכות.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים