שימוש במשאבת ואקום לזקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

16/02/2016 | 22:22 | מאת: אלי

אני נוטל כדורים ג'נואט לסוכרת וטריטייס ללחץ דם גבוה בנוסף תוריד להורדת כולסטרול + מגנוקס נגד התכווצות שרירים. טבעפירין, ציפרלקס. לאחרונה החילותי להשתמש במשאבת ואקום לזיקפה ויש לי מספר שאלות בנידון. 1. לאור פירוט מחלותי והתרופות שאני נוטל האם קיימת מניעה לשימוש במשאבה? 2. יש לי קושי להרכיב את הטבעת על הקונוס וממנו לבסיס הפין. 3. קושי לשלוף בסוף את הטבעת . האם יש פתרון לזה ?? 4. טבעת אחת שניסיתי למתוח אותה בצדדים נקרעה. היכן , אם ידוע לך ניתן לרכוש טבעות כאלו ? בתודה מראש אלי

1. ממש לא ואף להיפך. 2. 3. 4. כדאי שתיגש למרפאה לבריאות מינית לקבל הדרכה לגבי השימוש. במרפאתי במרכז רפואי "רעות" - לפני מתן מרשם למשאיבת ואקום יש הדרכה של אח מוסמך שנמשכת קרוב לשעה, בדיוק על נקודות אלו. טכניקה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים